Home Portfolio BAJDO išče nov dom

BAJDO išče nov dom

Bajdo je mladenič, ki v svoji srednje veliki postavi nosi srce pravega raziskovalca. Zapuščen je bil v Ježi pri Litiji, star pa je 1,5 let.

Bajdo je družaben in ljubeč, kar pomeni, da se bo hitro in zlahka vklopil v novo okolje ter pridružil družinskemu krogu. Njegov črno-rjav kožuh bo potreboval redno skrb, a vsaka minuta, porabljena zanj, se bo obrestovala z neizmernimi trenutki sreče, ko se bo Bajdo stisnil ob vaše noge.

Ni le pasji spremljevalec, je tovariš, ki bo z vami delil dobro in slabo, vas grel ob mrzlih večerih in vam s svojim razigranim laježem polepšal dan. S Bajdom se ne boste nikoli počutili osamljeni, saj bo z vsakim mahom repa razbijal monotonijo vsakdana.

Če je v vašem srcu prostor za navihanega, a hkrati odgovornega prijatelja, ne iščite dlje. Bajdo je tukaj, s tačkami, ki komaj čakajo, da se podajo na novo pot, in očmi, ki iščejo nekoga, kot ste vi.

Za več informacij pokličite 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.