Home Portfolio BONI išče nov dom

BONI išče nov dom

Boni, prikupna psička v starosti 8 mesecev, išče svoj dom poln ljubezni in topline. Boni je bila najdena v okolici Gabrovke in od takrat čaka na pravo priložnost, da se pridruži svoji ljubeči družini.

Ta očarljiva psička ima vse, kar potrebujete, da vam napolni življenje s srečo. Boni je srednje rasti in ima mešano črno-rjavo barvo, ki ji daje edinstveno lepoto. Njena nežna in ljubka zunanjost je le odsev njene čudovite notranjosti.

Boni je polna energije in igrivosti. Rada se igra z drugimi kužki in svojega človeka vedno spremlja z veseljem. Z veseljem bo preživljala ure v aktivnostih, ki vas bodo napolnile s smehom in radostjo. Poleg tega je zelo inteligentna in se hitro uči novih trikov, kar bo popestrilo vaše skupne trenutke.

Njena nežna narava in ženska eleganca ji omogočata, da postane vaša najboljša prijateljica in zaupnica. Boni je pripravljena dati vso svojo ljubezen in zvestobo, ki jo ima v svojem srčku, v zameno za vaše ljubeče objeme in skrb.

Čas je, da Boni najde svoj topel dom, kjer bo postala ljubljeni družinski član. Ne zadržujte je več, ampak ji dajte priložnost, da prinese srečo in ljubezen v vaše življenje.

Za več informacij pokličite 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.