Home Portfolio DIK išče nov dom

DIK išče nov dom

Dik, očarljiv kuža star 13 mesecev, s svojim črno-belim krznom in kratko dlako, že nestrpno čaka na svoj novi dom. Ta majhen in ljubek samček je bil najden v Mirni Peči in izžareva ljubezen in prijaznost do vseh okoli sebe.

Dik je pravi življenjski sopotnik, poln energije in radovednosti. Njegov črno-beli plašč izžareva čarobnost, ki se popolnoma ujema z njegovim prijaznim in igrivim značajem. Vedno bo prvi, ki bo pobegnil v objem novih dogodivščin, tako z drugimi kužki kot s človekom. Ne le da je odličen pri igranju, ampak se tudi izvrstno zabava tudi sam. Skupaj z Dikom boste ustvarili neskončne trenutke smeha, igrivosti in veselja.

Ta majhen in čaroben kuža že nestrpno pričakuje svoj topel in ljubeč dom, kjer ga bodo sprejeli kot družinskega člana. Dik bo zvest in predan prijatelj, ki vam bo vedno stal ob strani, ne glede na vse izzive in veselje, ki jih prinaša življenje.

Ne odlašajte več, temveč pustite, da Dik stopi v vaše življenje. Njegova iskriva očesa in ljubek videz bosta hitro prevzela vaše srce. Naredite prvi korak in mu podarite dom, poln ljubezni in sreče, ki mu ga dolgujete.

Za več informacij pokličite 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.