Home Portfolio NEPTUN išče nov dom

NEPTUN išče nov dom

Neptun, očarljiv srednje velik pes star 3 leta, z izjemno črno-rjavo kratko dlako, že nestrpno čaka na svoj novi dom. Ta ljubeč moški kuža je bil najden v idiličnem Grosuplju.S svojim čudovitim videzom in privlačnim karakterjem bo pritegnil pozornost vseh okoli sebe.

Neptun je pravi zvezdnik med psi. S svojo srednje velikostjo in čudovito črno-rjavo dlako bo kmalu osvojil tudi vaše srce. Neptun je pes, poln radosti in energije, ki ga prenaša na vse, ki ga obkrožajo. Z veseljem se igra z drugimi psi in uživa v družbi ljudi. Ima izjemno sposobnost, da se zna zabavati tudi sam, a najbolj uživa v družbi svojega človeka.

Ta očarljiv kuža že nestrpno hrepeni po toplem in ljubečem domu, polnem ljubezni. Neptun si želi biti del vaše družine, kjer se ga bo razvajalo in skrbelo zanj kot za pravega člana družine. Zvestoba in predanost, ki ju Neptun prinaša, bosta vaše življenje obogatili na vsakem koraku.

Ne odlašajte več in omogočite Neptunu, da vstopi v vaš svet. S tem izjemnim psom boste našli zvestega prijatelja, ki vam bo nudil neskončno ljubezen. Neptun je pripravljen začeti novo poglavje svojega življenja in postati del vašega toplo in ljubečega doma.

Za več informacij pokličite 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.