Home Portfolio BEN išče nov dom

BEN išče nov dom

Ben je zreli gospod s sedmimi leti izkušenj življenja, ki ga krasijo sivo-rjavi kodri, ki mu dajejo aristokratski čar. Kljub svojim letom je Ben še vedno živahen in igriv, z neumornim duhom srednje velikega psa, ki obožuje dolge sprehode in čas preživet v naravi.

Našli smo ga v Grosupljem, kjer je bil odvzet lastniku zaradi neprimernih bivalnih pogojev. Njegova sivo-rjava dlaka potrebuje ljubeč dotik in redno nego, ki jo bo v novem domu zagotovo dobil.

Kljub temu, da je Ben že doživel nekaj pasjih let, njegove iskrice v očeh in radoveden smrček kažejo, da je njegova duša mlada in željna novih dogodivščin. Je izredno prilagodljiv in bo zlahka našel mesto v vašem domu in srcu. Ne samo kot zvest spremljevalec, ampak kot prijatelj, ki bo s svojim mehkim pogledom in nežnim laježem dodal toplino vsakemu domu.

Če v vašem življenju manjka prijatelj s štirimi tačkami, ki bo prisluhnil vsaki vaši besedi in bo vaša senca v vseh življenjskih trenutkih, potem je Ben pravi za vas. Pridite in spoznajte tega čudovitega psa, ki vas bo s svojo modrostjo in umirjenostjo zagotovo očaral.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.