Home Portfolio BILLY išče nov dom

BILLY išče nov dom

Predstavljamo vam Billyja, enoletnega kuža s tricolor dlako, ki je bil najden v Mirni Peči. Billy je kuža srednje velikosti, ki z izrazito pisano dlako že na prvi pogled pritegne pozornost. Njegove tople, radovedne oči odražajo njegovo nežno dušo in prijaznost.

Billy je zelo družaben in ljubeč, uživa v družbi ljudi in drugih psov. Znažilna tricolor dlaka mu daje poseben čar, ki ga ne morete spregledati. Njegova igrivost in radost ob igri z žogico ali frizbijem bo v vaš dom prinesla veliko veselja in smeha. Billy je kot mlad pes poln energije, zato bo idealen spremljevalec za aktivne izlete in dolge sprehode, kjer bo lahko raziskoval svet okoli sebe.

Billy se že veseli, da najde svoj za vedno dom, kjer bo lahko delil svojo neskončno ljubezen in zvestobo. Ali ste pripravljeni odpreti svoje srce in dom za tega čudovitega kuža?

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.