Home Portfolio BILLY išče nov dom

BILLY išče nov dom

Billy, enoletni kuža z živahnim duhom in črno-rjavim kožuščkom, je bil najden v Moravi. S svojo srednjo velikostjo in živahnimi očmi, ki izražajo radovednost in prijaznost, Billy zlahka osvoji srca vseh, ki ga spoznajo. Njegova energična narava in ljubezen do raziskovanja ga delata popolnega spremljevalca za dolge sprehode in pustolovščine na prostem.

Billy je prava definicija prijateljstva in zvestobe. Z njim bodo dnevi polni smeha, igre in nežnih trenutkov. Kljub svoji mladosti kaže izjemno sposobnost učenja in prilagajanja, kar pomeni, da bo z veseljem sprejel pravila svojega novega doma. Je izjemno socialen, odlično se razume tako z drugimi psi kot tudi z ljudmi, kar ga dela idealnega člana družine za tiste, ki že imajo živali, ali pa za tiste, ki želijo svojemu domu dodati malo več veselja in energije.

Billyjeva srčnost in neizmerna želja po druženju ga delata nepozabnega sopotnika, ki bo s svojimi dogodivščinami in nežnimi objemi napolnil vsak kotiček vašega doma. Njegova rjava in črna dlaka ne zahteva veliko vzdrževanja, kar pomeni, da bo več časa za crkljanje in igro.

Billy je več kot pripravljen postati vaš najboljši prijatelj in zaupnik. S svojo ljubeznivostjo in zvestobo bo prinesel radost v vsak dan. Ne zamudite priložnosti, da mu ponudite dom, ki si ga zasluži.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.