Home Portfolio GARI išče nov dom

GARI išče nov dom

Gari je čudovit 9 mesecev star kuža, ki je bil najden zapuščen pri Bazi 20 v Podturnu. Ima kratko črno-belo dlako, ki ga naredi izjemno privlačnega in posebnega. Njegove živahne oči in prijazen pogled bodo takoj osvojili vaše srce.

Gari je izjemno razigran in poln energije. Rad se igra z ljudmi in drugimi psi in obožuje dolge sprehode. Njegov prijazen značaj in vesela narava bosta prinesla veliko radosti v novi dom. Gari je mladiček, ki se hitro uči in z veseljem raziskuje svet okoli sebe. Z njim bo vsak dan poln avantur in veselja.

Gari že nestrpno čaka na novo družino, ki ga bo sprejela z odprtimi rokami in mu omogočila varen in ljubeč dom, kjer bo lahko zaživel polno in srečno življenje. Če iščete zvestega prijatelja, ki vam bo vedno stal ob strani, je Gari pravi za vas.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.