Home Portfolio HANA išče nov dom

HANA išče nov dom

Hana je 1,5 leta stara psička srednje velikosti, s prelepim sivo-črnim kožuščkom, ki je bila najdena v Kočevju. Ta nežna in ljubezniva duša ima v svojih očeh iskrico upanja in radovednosti. Hana je izredno inteligentna in hitro se uči novih trikov, kar kaže na njen željan in radoveden značaj.

Kljub svoji mladosti, Hana kaže zrelost in mirnost, ki je pri mladih psih redka. Ima prijazen in umirjen temperament, zato je primerna za družine ali posameznike, ki iščejo zvestega spremljevalca. Hana je navdušena nad dolgimi sprehodi v naravi, kjer lahko raziskuje in izraža svojo igrivost. Z veseljem bo spremljala svojega novega lastnika na pustolovščinah, hkrati pa bo uživala tudi v mirnih trenutkih ob njihovi strani.

Hana je prijazna do drugih živali in ljudi, zaradi česar je odlična izbira za dom, kjer že živijo drugi hišni ljubljenčki. Je zelo prilagodljiva in bo hitro našla svoje mesto v novem domu. Njena lepota in edinstven kožušček pa nista edini stvari, ki jo naredita posebno; njena topla osebnost in zvestoba bosta osvojila srca vseh, ki jo bodo spoznali.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.