Home Portfolio HUGO išče nov dom

HUGO išče nov dom

Hugo je enoletni kuža, ki ga odlikuje njegova srednje velika postava in rjavo-bela dlaka, ki kar kliče po božanju. Našli smo ga v Lazah pri Kočevju. Hugo je pes z velikim srcem in izjemno radovednostjo. Je izredno prijazen in ustrežljiv, hitro se naveže na ljudi in je vedno pripravljen za igro ali dolg sprehod v naravi.

Z njegovo srednje veliko postavo je Hugo kot nalašč za aktiven življenjski slog, hkrati pa se bo z veseljem stisnil k vam na kavču za večerno crkljanje. Njegova rjavo-bela dlaka ne zahteva preveč vzdrževanja, a vsako česanje bo za Huga prava poslastica. Kljub temu da je Hugo še mlad, že kaže znake odličnega spremljevalca, ki bo zvesto sledil svojemu novemu lastniku skozi vse življenjske avanture.

Za Huga iščemo dom, kjer bo deležen neomejene ljubezni, pozornosti in skrbi. Pripravljen je postati vaš najboljši prijatelj, ki bo z vami delil vse lepe trenutke. Če ste pripravljeni odpreti svoje srce in dom temu čudovitemu kužku, ne odlašajte.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.