Home Portfolio MLADIČI iščejo nove domove

MLADIČI iščejo nove domove

Simba, Suzi, Sendi in Sančo so tri sestre in brat, stari 3 mesece, ki so našli začasno zatočišče po tem, ko so bili najdeni v Hudejah. So srednje velikosti, čudoviti mešanci s pasmo kraški ovčar, z izrazito črno-sivo dlako, ki jim daje edinstven videz. Kljub svoji mladosti kažejo izjemen karakter: so radovedni, igrivi in izjemno prijazni do ljudi in drugih živali. Sančo, kot edini moški v bratovščini, rad prevzame vlogo zaščitnika svojih sester, medtem ko so Simba, Suzi in Sendi prave raziskovalke, ki s svojim veselim laježem napolnijo prostor s srečo.

Vsak izmed njih že komaj čaka, da najde svoj večni dom, kjer bo lahko raziskoval, se igral in predvsem, delil neizmerno ljubezen s svojimi novimi lastniki. Idealni dom za te mladiče bi bil tak, kjer bi lahko uživali v varnem in ljubečem okolju, z možnostjo raziskovanja in igre, ki je ključnega pomena za njihov razvoj.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.