Home Portfolio SONY išče nov dom

SONY išče nov dom

Sony je star leto dni in prinaša s seboj srednje veliko postavo ter privlačno rjavo-belo dlako. Njegova zgodba se je začela v Lazah pri Kočevju, kjer je bil najden, zdaj pa išče svoj večni dom. Sony je kot nalašč za nekoga, ki si želi zvestega in ljubečega spremljevalca.

Sony je pes poln energije, vedno pripravljen za raziskovanje in igro. Kljub svoji mladosti kaže izjemen potencial za učenje. Zanimajo ga nove dogodivščine, prav tako pa uživa v mirnih trenutkih, ko se lahko stisne ob bok svojemu človeku in uživa v nežnem božanju. Njegova rjavo-bela dlaka je mehka na dotik in vabi k rednemu česanju, kar bo okrepilo vez med njim in njegovim novim lastnikom.

Sony ni le pes, je zgodba o upanju, o novem začetku. Išče dom, kjer bo lahko delil svojo neomejeno ljubezen, kjer bo lahko tekel po zelenih travnikih in se valjal na toplem soncu. Predvsem pa išče družino, ki bo znala ceniti njegov igriv duh in nežno srce.

Če ste pripravljeni sprejeti Sonyja v svoj dom in mu ponuditi ljubezen ter varnost, ki si ju zasluži, ne odlašajte. Postanite del njegove zgodbe o sreči.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.