Home Portfolio TILL išče nov dom

TILL išče nov dom

Till je čudovit nemški ovčar, star 6 let, ki čaka na svojo priložnost za nov, ljubeč dom. Je nemški ovčar z značilno močno in elegantno postavo. Lastniku je bil odvzet s strani inšpekcije zaradi neprimernih bivalnih pogojev. Till ima čudovit karakter – je izredno zvest, inteligenten in zaščitniški. Je pes, ki obožuje človeško družbo in se hitro naveže na svoje ljudi. Njegova energija in igrivost bosta zagotovo prinesli veliko veselja in aktivnosti v vaše življenje. Till obožuje daljše sprehode ter igro na prostem. Njegova srčnost in želja po ugajanju bosta novemu lastniku prinesla neprecenljive trenutke.

Če iščete psa, ki bo vaš zvest prijatelj in varuh, je Till prava izbira za vas. Pripravljen je, da vam podari svojo brezpogojno ljubezen in z vami deli nepozabne trenutke.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.