Home Portfolio ARON išče nov dom

ARON išče nov dom

Aron, šestletni kuža z rjavo dlako, čaka na novo priložnost v življenju po tem, ko je odvzet lastniku na Senovem. Kljub svojim letom je poln energije in ljubezni, ki jo je pripravljen deliti z novim lastnikom. Aron obvezno potrebuje vsaj dva sprehoda dnevno.

Aron je pravi primer kužka, ki ve, kako ceniti preproste radosti življenja. Rad ima dolge sprehode v naravi, kjer lahko raziskuje in sledi različnim vonjavam, a prav tako uživa v lenarjenju na soncu ali ob nogah svojega človeka. Zaradi svoje uravnovešene narave je odličen spremljevalec tako za aktivne posameznike kot tudi za tiste, ki iščejo mirnejšega sopotnika.

Aron je že dobro socializiran, prijazen do ljudi in drugih živali, zaradi česar se bo hitro in brez težav vklopil v novo družinsko okolje. Njegova topla in pomirjujoča prisotnost bo v dom prinesla občutek varnosti in sreče.

Če iščete zvestega prijatelja, ki bo vaš dom napolnil z ljubeznijo in veseljem, je Aron pravi izbor za vas. Ta čudovit pes je pripravljen začeti novo poglavje v svojem življenju z nekom, ki mu bo ponudil ljubeč in skrben dom.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.