Home Portfolio RONNY išče nov dom

RONNY išče nov dom

Ronny je prelep, 3 leta star kuža, ki je bil v zavetišče pripeljan zanemarjen in popolnoma shiran iz Lončarjevega dola. Zaradi neprimerne oskrbe je bil odvzet lastniku in zdaj čaka na ljubeč dom, kjer bo lahko končno zaživel polno življenje. Ima črno-rjavo srednje dolgo dlako, ki poudarja njegovo eleganco in milino.

Ronny je kuža, ki kljub težki preteklosti ohranja izjemno prijazen in nežen značaj. Rad se igra z ljudmi in drugimi psi, čeprav zaradi svojega preteklega trpljenja potrebuje malo več časa, da popolnoma zaupa. Je srednje velikosti in bo odličen spremljevalec tako na sprehodih kot tudi doma, kjer bo z veseljem počival ob vas.

Ronny že nestrpno čaka na družino, ki mu bo nudila topel in ljubeč dom. V zameno vam bo podaril svojo brezmejno zvestobo in ljubezen. Če iščete zvestega prijatelja, ki vam bo stal ob strani v dobrem in slabem, je Ronny pravi kuža za vas.

Za več informacij pokličite od ponedeljka do sobote med 8:00 in 17:00 uro na 031 331 336 (oskrbnik) ali nas kontaktirajte na elektronski naslov: meli.center.repce@gmail.com. Vsi psi se oddajajo s podpisom posvojitvene pogodbe, psov ne oddajamo na verigo.